Toolstation, waar het allemaal begon

Toolstation is opgericht in 2003 in het Verenigd Koninkrijk door de Engelsman Mark Goddard-Watts. De eerste shop was een tankstation waar ze gereedschappen verkochten, daarom Toolstation.

In 2006 werd in Leiderdorp Toolstation Europe opgericht, de eerste jaren hadden ze 6 shops in totaal. Rond de periode 2017-2018 zijn ze gestart met de groei van Nederland. Gelijktijdig met de groei van Nederland werd Toolstation Frankrijk opgericht, gevolgd door België in 2017 met onze webshop. Daarna werd in 2019 onze eerste shop geopend in Merksem. Onze doelstelling is om in België 12 shops per jaar te openen.

Tot 2019 was Mark Goddard-Watts mede-eigenaar van Toolstation. Inmiddels is Travis Perkins 100% eigenaar geworden van de gehele Toolstation organisatie, dit in het Verenigd Koninkrijk en Europa met vestigingen in Nederland, België en Frankrijk.


Missie en Visie

Wij helpen vakmensen en serieuze Doe-Het-Zelvers om snel hun klus te klaren.


Hoe doen wij dit?

We bieden een simpele formule waar klanten online en in een netwerk van vestigingen kunnen kopen, met een betrouwbare en snelle service, een breed assortiment en lage prijzen.


Ontdek onze vacatures